A fost dezvăluită cauza morţii solistului de la The Prodigy

A fost dezvăluită cauza morţii solistului de la The Prodigy

Medicii legişti au dezvăluit care a fost cauza morţii lui Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, care a fost găsit decedat pe 4 martie 2019, în casa lui din Essex.

Keith Flint (49 de ani), solistul grupului The Prodigy, s-a spânzurat, potrivit raportului provizoriu al legiştilor. Rezultatele analizelor toxicologice sunt aşteptate, anunţă BBC.

Flint se întorsese recent dintr-un turneu în Australia, iar cu doar două zile înainte de a se sinucide, muzicianul în vârstă de 49 de ani a luat parte la o întrecere sportivă din Chelmsford. Presa internaţională scrie că solistul The Prodigy suferea de depresie după ce a fost părăsit de soţia sa, modelul şi DJ-ul japonez Mayumi Kai. Alte surse spun că Keith avea o relaţie secretă cu Faye Kelbie, o femeie de 43 de ani, mamă a trei copii, de care s-a despărţit recent.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter" şi „Breathe", care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Keith Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice. Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai. În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

 

Loading...
Comenteaza