Beard Brothers şi The Sisterhood "vânează" zâmbete în centrul Clujului

Beard Brothers şi The Sisterhood
Asociația Beard Brothers, împreună cu divizia feminină The Sisterhood și cu grupul The Volunteer Crew anunță cea mai mare strângere ”de fonduri” de zâmbete. Cea de-a treia ediție Catch a Smile Day va avea loc în 7 august, la Cluj-Napoca și în cât mai multe orașe din țară și din străinătate.

"Intenția clară a acestei campanii este de a promova o atitudine pozitivă și deschisă, de a-i face pe oameni să zâmbească și să ofere un zâmbet celorlalți prin gesturi simple, dar atât de valoroase. Ne unim forțele în 7 august pentru a promova buna-dispoziție și cultura zâmbetului!

Ne înconjurăm de idei crețe, baloane, flori, acadele, mesaje creative și multe alte surprize ca să prindem cât mai multe zâmbete. Targetul nostru în acest an este să depășim 40 de locații în care echipele CASD (Catch a Smile Day) îi vor determina pe oameni să zâmbească.

Oricine, indiferent de orașul de proveniență sau de resurse poate să participe la această manifestare prin completarea formularului de înscriere disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului", transmit organizatorii. Evenimentul din Cluj-Napoca va începe la ora 12:00, în Piața Unirii.

Loading...
Etichete
Comenteaza