Advertorial Căldura unui șemineu la un buton de telecomandă, distanță

Căldura unui șemineu la un buton de telecomandă, distanță

Vei aprecia cu siguranță noile modele de șeminee electrice 3D cu telecomandă și panou de control.

Dacă ești o persoană pasionată de tehnologie și mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de inovație, design și funcționalitate, atunci cu siguranță vei aprecia noile modele de seminee electrice 3D cu telecomandă și panou de control, pentru reglarea preferințelor.

Acestea devin natural cea mai bună alternativă de încălzire, reușind să împrumute de la șemineele tradiționale pe lemne, căldura și ambianța de intimitate a căminului în care locuiești, alături de familie sau cei dragi.

Astfel, aceste modele speciale reușesc să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, venind în întâmpinarea dorințelor clienților de a deține eleganța, confortul și căldura tipice pentru un șemineu clasic, în confortul propriilor locuințe, unde spațiul redus n-ar permite în mod obișnuit o astfel de soluție de încălzire.

Prietenii noștri de la Șeminee Cluj Napoca își doresc ca noi să reușim să economisim bani, dar în același timp să ne putem bucura de designul atrăgător al acestor seminee prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată, ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie. Pe scurt, orice șemineu electric 3D ai alege, beneficiezi de o ambianță plăcută care are rolul de a conferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de curent.

Mai mult, încălzirea cu termostat și afisajul numeric al temperaturii, garantează control total celui care operează șemineul. Spre deosebire de modelele clasice cu focar semineu pentru arderea combustibilului, acest model funcționează fără necesitatea utilizării unui coș pentru fum, putând fi folosit și doar în scop decorativ, cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Pentru ca experiența să fie perfect autentică iar efectul să fie cât se poate de realist, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale desăvârșite, trebuie să știți că unele modele, permit instalarea unui sistem audio care reproduc inclusiv zgomotul lemnelor ce ard pe foc.

Cele 125 de combinații și efecte ale flăcării, va permite posesorului să selecteze atmosfera pe care și-o dorește. Încă un aspect important, cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul ce permite oprirea automată a focului, exact la momentul dorit de proprietar. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice, sunt proiectate pe un afișaj digital special, care se aprinde și dispare după 5 secunde. Așa cum menționam la începutul articolului, șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permite reglajul complet, în funcție de preferințele fiecăruia.

Seminee Cluj Napoca.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de seminee din România, având un stoc de peste 6000 de șeminee și accesorii, la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, la termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect.

Datorită echipelor de montaj formate din profesioniști desăvârșiți, anual sunt executate peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum, peste tot în țară, folosind doar materiale de calitate, care se bucură de o garanție extinsă de până la 5 ani.

Loading...
Comenteaza