Concertul lui Michael Jackson de la Bucureşti, integral pe YouTube

Concertul lui Michael Jackson de la Bucureşti, integral pe YouTube

Moştenitorii lui Michael Jackson au publicat pe platforma YouTube, cu acces gratuit, înregistrarea completă a concertului susţinut de star la Bucureşti în 1992.

Cei care administrează moştenirea lăsată de Michael Jackson au lansat cele două ore de concert cu titlul "Live in Bucharest (The Dangerous Tour)", menţionând faptul că înregistrarea este disponibilă numai pentru o perioadă limitată de timp.

Oferta a fost făcută în paralel cu lansarea documentarului HBO care conţine acuzaţii de abuz sexual la adresa muzicianului. Lui Michael Jackson i-au fost aduse numeroase acuzaţii de pedofilie. 

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

 

Loading...
Comenteaza