Cura cu must! Te ajută să te menţii în formă și are efect antiageing

Cura cu must! Te ajută să te menţii în formă și are efect antiageing

Da, mustul te ajută să slăbeşti şi să fii în formă la început de toamnă.

Cum se ţine cura cu must

Se bea un pahar de must zilnic, înainte de masă şi se creşte treptat doza până când ajungi la un litru jumătate de licoare. Mustul va mări rezerva de glicogen din ficat şi va ajuta la o mai bună funcţionare a acestuia. Putem ţine cura cu must şi dacă bem doar pe stomacul gol şi atât, contează cantitatea şi momentul. Câteva zile bei doar must dimineaţa şi mănânci foarte puţin în ziua respectivă şi numai proteine, explică specialiştii. Conţinutul de săruri de fosfor ridicat din must îl transformă într-un aliat al activităţii intelectuale, dar şi în afecţiuni precum tulburări alimentare, respiratorii şi astenie. Prin clăirea gurei cu must vei contribui substanţial la tratarea gingivitei.

Te ajută să te menţii în formă

Da, ai citi bine, mustul este indicat mai ales dacă vrei să scapi de câteva kilograme bune. Efectul său depurativ şi diuretic intens este responsabil de acest lucru, astfel vei observa cum se reduc centimetrii din jurul taliei şi kilogramele de pe cântar văzând cu ochii.

Are efect antiageing

Tocmai cantitatea sa mare de antioxidanţi şi polifenoli joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii celulelor şi întârzie procesul de îmbătrânire prematură a organismului. Este unul dintre secretele folosite în saloane pentru a oferi strălucire şi elasticitate pielii, fiind de un real ajutor în cazul recuperării tegumentului în urma cicatricilor, a rănilor ce întârzie să se închidă.

Efectul tonic pe care îl are asupra pielii îl clasează în topul celor ma buen tratamente naturiste pentru frumuseţea corpului.

Loading...
Etichete
Comenteaza