Detox cu struguri. Vei avea o piele curată, simţuri mai ascuţie şi o stare de bine generală

Detox cu struguri. Vei avea o piele curată, simţuri mai ascuţie şi o stare de bine generală

Strugurii reprezintă un real ajutor pentru orice cură de slăbire. Sunt plini de vitamine şi substanţe antioxidante care ajută la detoxifierea organismului.

CUM TE PREGATESTI SA INCEPI DIETA DE DETOXIFIERE CU STRUGURI


În timpul dietei de detoxifiere cu struguri trebuie să mănânci în mod regulat  la 2 ore şi să mesteci bine coaja şi sâmburii. Începi cu 500 de grame de struguri în prima zi şi apoi  mai adaugi încă 500 de grame pe zi până la maxim 3 kg. Este indicat , de asemenea, să faci mişcare, atât cât îţi permite organismul, deoarece te vei simţi slăbită.

CUM SA DUCI DIETA DE DETOXIFIERE CU STRUGURI PANA LA CAPAT

Pe parcursul acestui regim alimentar te vei confrunta cu nişte simptone neplăcute precum oboseală, migrene, dureri musculare, dar care sunt normale şi trebuie să ţii în continuare dieta. Soluţia la îndemână ar fi să o urmezi atunci când eşti liberă, acasă, pentru a nu avea probleme la job.

Din cauza cantităţii mari de seminţe de struguri te poţi constipa, mai ales în primele zile ale dietei, însă poţi rezolva această problemă dacă mănânci struguri fără sâmburi sau îi mesteci, pentru a ajuta digestia lor.

După terminarea dietei de detoxifiere este bine să introduci cantităţi mai mici de mâncare în alimentaţie pentru a evita efectul de yo yo. Ştii că după ce ai slăbit rapid rişti să acumulezi kilogramele pierdute şi altele în plus la fel de rapid.

REZULTATUL DIETEI DE ETOXIFIERE CU STRUGURI.

O piele curată şi strălucitoare, organism curăţat de toxine, simţuri mai ascuţie şi o stare de bine generală. Din păcate, este foarte posibil să îţi piară definitiv pofta de struguri!

Loading...
Comenteaza