Dr. Quinn: De ce a fost Meghan Markle o mireasă atât de simplă

Dr. Quinn: De ce a fost Meghan Markle o mireasă atât de simplă

Aflați ce reguli nu au voie să încalce femeile din familia regală.

Nunta regală dintre prințul Harry și aleasa inimii sale, Meghan Markle, a ținut cu sufletul la gură opinia publică din întreaga lume și a stârnit o mulțime de controverse. 

Unele doamne au început să-și dea cu părerea pe rețelele de socializare despre faptul că mireasa a purtat o rochie prea simplă, ori că machiajul aproape invizibil îi evidenția toate defectele pielii… în fine, nu o să comentăm dacă aceste opinii sunt sau nu de prost gust, ci o să vă dezvăluim câteva reguli pe care prințesele, ducesele și, în general, doamnele care fac parte din familii regale,  nu prea au voie să le încalce.

Or fi ele invidiate de toate femeile de pe mapamond, dar să știți că în materie de vestimentație, machiaj, sau coafură, nu își pot permite extravaganțe:

Fără ruj în culori vibrante. În afară de regină, care are oricum o vârstă când lucrurile astea nici nu mai contează, femeile din familia regală nu pot apărea în public cu ruj roșu, ori mov, ori roz, sau cu prea mult gloss. Nu, lor le sunt rezervate doar nuanțele nude, care imită culoarea naturală a buzelor.

Vezi mai multe reguli ce nu pot fi incalcate de femeile din familia regala britanica.

Loading...
Comenteaza