Experţii au analizat semnătura lui Donald Trump. Ce au aflat despre personalitatea preşedintelui

Experţii au analizat semnătura lui Donald Trump. Ce au aflat despre personalitatea preşedintelui

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a promulgat încă o dată în Biroul Oval de la Casa Albă un document oficial, eveniment care s-a desfăşurat în faţa camerelor de fotografiat şi de luat vederi. Cu această ocazie, liderul american a arătat cu mândrie lumii întregi că a semnat memorandumul privind retragerea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul, o decizie anticipată, însă considerată o ”eroare” de fostul preşedinte american Barack Obama şi criticată de alţi lideri occidentali.

În partea de jos a foii de hârtie pe care Trump a prezentat-o cu mândrie lumii întregi s-a putut observa, în plenitudinea sa, semnătura completă a şefului statului american, realizată cu o cariocă cu tuş negru. Două experte în grafologie, Myriam Surville şi Monique Riley au explicat pentru Le Figaro ceea ce „spune” acea semnătură despre personalitatea preşedintelui american.

”Semnătura lui Donald Trump este mereu aceeaşi. Este foarte arhitecturală şi reflectă bine personalitatea acestui om”, a declarat Myriam Surville, autoare alături de Monique Riley a unui articol apărut în aprilie 2017 în revista specializată La graphologie în care analizează acest autograf, precum şi alte documente semnate de preşedintele american.

CITEȘTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Loading...
Comenteaza