HOROSCOP 13 decembrie 2018

HOROSCOP 13 decembrie 2018

HOROSCOP 13 decembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 13 decembrie 2018.

HOROSCOP 13 decembrie 2018 - Berbec

Fă ce vrei astăzi, dar fă cu măsură! Nu exagera cu nimic. Sănătatea îți face mici probleme, așa că ai grijă ce și cât mănânci, nu te obosi și încearcă să te odihnești mai mult. Și dacă tot e vorba de măsură, vezi cât cheltui zilele astea.

HOROSCOP 13 decembrie 2018-Taur

Trezește-te mai devreme, bea o cafea tare și pleacă din timp la job. Te așteaptă o zi foarte plină. După ce afli ce trebuie să faci în următoarea perioadă, pui mână pe telefon: trebuie să știe și partenerul de viață la ce să se aștepte.

HOROSCOP 13 decembrie 2018-Gemeni

Apăr niște evenimente la care ești invitat să participi. Totuși, nu trebuie să mergi la toate. Selectează-le pe cele mai importante, altfel nu vei mai avea timp să te ocupi de nimic și nu poți spune că nu ai treabă...

HOROSCOP 13 decembrie 2018-Rac

Ai muncit prea mult, că să te oprești atât de ușor. Dacă nu ai reușit de prima data să faci ce ți-ai propus, nu renunță, mai încearcă. Dacă este nevoie, nu ezită să ceri ajutorul cuiva.

HOROSCOP 13 decembrie 2018-Leu

Vezi cum împarți banii astăzi. Ai de achitat facturi, de plătit niște rațe și de rezolvat o problemă pentru a evită o amendă... Dacă știi să te organizezi, până la prânz le rezolvi pe toate. Partea bună e că rămâi și cu niște bani...

HOROSCOP 13 decembrie 2018-Fecioara

Apăr niște schimbări și nu îți prea convine ce urmează. Ai tabieturile tale și accepți cu greu modificările pe care trebuie să le faci. Dacă nu găsești repede o soluție, nu ai de ales. Până la urmă o să te obișnuiești.

HOROSCOP 13 decembrie 2018 - Balanta

Mai e puţin până în weekend, dar simţi că nu mai ai energie. Ar trebui să te gândeşti mai mult la persoana ta, mai ales că apar şi unele probleme de sănătate. Ia în considerare sfaturile primite de la cineva care îţi vrea binele.

HOROSCOP 13 decembrie 2018 - Scorpion

Cu greu îţi intră cineva în voie astăzi. Ascultă şi părerile celorlalţi şi controlează-ţi reacţiile, altfel există riscul să izbucnească conflicte. Atenţie la semnalele pe care ţi le transmite persoana iubită.

HOROSCOP 13 decembrie 2018 - Sagetator

Ai mult de lucru la serviciu, activități de rutină, dar care îţi iau câteva ore bune. Rezişti cumva, mai ales că spre seară te aşteaptă prietenii în oraş.

HOROSCOP 13 decembrie 2018 - Capricorn

Ai multe drumuri de făcut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Vei avea parte de întâlniri şi daloguri cu persoane din anturajul apropiat. Fii prudent şi nu te lăsa păcălit de promisiuni deşarte.

HOROSCOP 13 decembrie 2018 - Varsator

Te aşteaptă o zi plină la job. Discuții cu şefii şi propuneri profesionale noi. Sună tentant, dar analizează bine dacă accepți, pentru că nu va fi uşor să le duci la bun sfârșit.

HOROSCOP 13 decembrie 2018 - Pesti

Mai multe activități neprevăzute îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele întâlniri. Nu dispera, cu răbdare le rezolvi pe toate şi îţi va rămâne timp şi pentru tine.

Loading...
Comenteaza