HOROSCOP 23 septembrie 2019

HOROSCOP 23 septembrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 23 septembrie 2019. 

Berbec

Unele evenimente recente au creat o legatură puternică între tine şi persoana iubită, astfel că, în plan sentimental, lucrurile stau azi cum nu se poate mai bine. În plan profesional, e bine să nu iţi asumi riscuri inutile.

Taur

Azi eşti preocupat cu ordinea din casă. La serviciu încearcă să eviţi discutiile în contradictoriu cu persoana care te-a deranjat zilele trecute.

Gemeni

Norocul iţi surade azi pretutindeni. Eşti apreciat atat acasă, cât şi la serviciu. Sănătatea nu iţi pune probleme, aşa că s-ar putea sa ai parte de o zi perfectă.

Rac

Azi eşti plin de energie şi pregătit pentru munca. S-ar putea să apară unele probleme domestice, dar le veţi rezolva rapid. Spre seară, s-ar putea anunţa vizita unor prieteni.

Leu

Azi eşti bombardat cu informaţii din toate părţile. Vei avea şansa să cunoşti oameni noi şi împreună cu aceştia e posibil să găseşti soluţii la nişte probleme care te preocupă de ceva timp.

Fecioară

E posibil sa primeşti o lecţie din partea cuiva apropiat de la care nu te aşteptai. Nu reacţiona imediat. Gândeşte-te, poate are dreptate!

Balanţă

Ai parte de o zi agitată, mai ales în prima parte a zilei, când ai impresia că nu poţi duce la final toate problemele care apar.

Scorpion

Cântăreşte fiecare pas, şi din viaţa personală, şi de la serviciu. Nu te pripi în luarea deciziilor, mâine s-ar putea să regreţi.

Săgetător

Pentru că eşti o fire deschisă, atragi în jurul tău oameni oriunde ai fi. Asta nu e rău, dar, ai grijă, nu toţi îţi sunt prieteni adevăraţi.

Capricorn

Ultimele zile te-au secătuit de puteri. Nu te lăsa, însă, ademenit de canapeaua din faţa televizorului. Ieşi în natură, fă mişcare.

Vărsător

Eşti prea preocupat de problemele de la birou şi partenerul îţi reproşează asta. Încearcă să fi mai romantic şi vei vedea că îi trece supărarea.

Peşti

Astăzi eşti bine dispus şi plin de energie. Nimic nu te poate opri să îţi faci planuri. Partenerul va fi încântat de ideile tale.

Loading...
Comenteaza