HOROSCOP 25 decembrie 2018

HOROSCOP 25 decembrie 2018

HOROSCOP 25 decembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru 25 decembrie 2018.

HOROSCOP 25 decembrie 2018 - Berbec

Vrei sa stai cat mai mult in pat, insa nu se poate, pentru ca o sa fie o zi destul de plina. Multe telefoane și vizite. Una peste alta, ai vrea ca ziua aceasta sa nu se mai termine.

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Taur

Dimineata incepe cu un telefon primit de la cineva aflat departe. Te bucuri pentru ca primesti cea mai buna veste din ultima perioada. Te si apuci sa faci planuri pentru petrecerea ultimelor zile din an...

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Gemeni

Primesti ceva ce iti doreai de mult timp si toata ziua o sa te invarti doar in jurul acestui lucru. Aproape ca nu iti  mai pasa nici de musafiri. Cineva nu se varabda sa nu iti atraga atentia...

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Rac

Pui mare pret pe traditii si te enervezi cand cei din jur nu se comporta la fel. Pe la amiaza o sa ai parte de o surpriza, pentru ca niste rude venite in vizita vor face ceva extraordinar. Nu te asteptai la asta!

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Leu

E prima zi de Crăciun și tot ceea ce iti doresti este sa stai in compania oamenilor foarte dragi tie. Sunt clipe in care te bucuri ca un copil care primeste o jucarie noua.

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Fecioara

Te grabesti si nu asculti cu atentie ceea ce ti se transmite. Drept urmare, nu faci ceea ce trebuie si risti sa ai probleme. Din fericire pentru tine, partenerul e langa tine si te salveaza.

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Balanta

Cineva iti face un dar neasteptat. Ore in sir o sa stai si o sa te minunezi de acesta. Dupa-amiaza te revansezi. Pui in aplicare planul pe care il ai de mai multa vreme pentru acest moment.

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Scorpion

Faci cateva vizite unor persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme. Dupa un timp te plictisesti, dar nu ai cum sa scapi asa usor... Daca e asa, fa ceva si schimba atmosfera!

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Sagetator

Trimiti mesaje, dai telefoane. Vorbesti si cu un prieten mai vechi. Voiai sa vezi ce mai face, dar pana la urma va si intalniti. O sa va distrati copios.

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Capricorn

Ai emotii mari pentru ceea ce urmeaza sa se intample. De cateva saptamani te pregatesti, dar nu credeai ca o sa fii atat de agitat. Va fi bine!

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Varsator

Vrei sa stai acasa, asa ca refuzi invitatiile unor persoane. Se vor supara putin, dar pana la urma vor intelege nevoia ta de liniste. Poate va vedeti maine...

HOROSCOP 25 decembrie 2018 – Pesti

Intri fara voia ta intr-o discutie cu mai multi membri ai familiei. Nu te intereseaza absolut deloc, dar esti obligat sa asisti la ea. Seara va fi deosebita pentru tine.

Loading...
Comenteaza