HOROSCOP 30 mai 2018

HOROSCOP 30 mai 2018

HOROSCOP 30 mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 30 mai 2018.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Berbec

Iti petreci cea mai mare parte din zi la locul de munca, unde terebuie neaparat sa termini ceva important. Partenerul nu te mai asteapta cu cina, asa ca petreci seara singur.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Taur

Daca in prima parte a zilei ai fost cam adormit, in cea de-a doua iti mai revii si se schimba lucrurile. Ai chef sa iesi in natura, la un jogging sau poate dai o tura cu bicicleta.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Gemeni

Esti prost dispus si nu ai chef de discutii cu nimeni. Pe sefi si pe colegi poti sa-i ocolesti subtil, dar nu poti scapa de partener care va vrea sa stie ce e cu tine de esti asa tacut.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Rac

Partea buna a zilei este ca scapi de un proiect ce nu te incanta. Insa stai linistit ca o sa primesti altceva in loc, doar ca acesta iti convine.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Leu

Te apuci de ceva treburi casnice si ajungi cam tarziu la un eveniment unde realizezi ca ai pierdut ceva important. Data viitoare cand se va ivi o astfel de ocazie o sa stii ce ai de facut. 

HOROSCOP 30 mai 2018 - Fecioara

Cineva din trecutul tau revine brusc in viata ta, insa nu e un moment tocmai bun. Nu ai timp de iesiri in oras si de povesti din anii tineretii. Vei fi nevoit sa iei rapid o decizie in privinta asta.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Balanta

Vei avea o zi plina. O sa ai mult de alergat si vei cheltui cam mult, insa ]n final va merita efortul pentru ca reusesti sa rezolvi niste probleme care te urmareau de mult timp.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Scorpion

Ai o idee pe care o consideri foarte buna, insa inca nu indraznesti sa o pui in practica. Un prieten apropiat te ajuta sa iei o decizie. Intra-adevar, poate acum e momentul...

HOROSCOP 30 mai 2018 - Sagetator

Nu ai chef de nimic azi, dar cand vezi ca ceilalti se implica in toate, parca nu ai mai sta deoparte. Iti "pornesti motoarele" si reusesti sa tii pasul cu ei.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Capricorn

De obicei nu iti pierzi vremea cu detalii nesemnificative, insa uite ca astazi tocmai de unul de acest fel te lovesti. Data viitoare nu te mai lasa distras asa usor, fi cu bagare de seama.

HOROSCOP 30 mai 2018 - Varsator

Trebuie sa faci o schimbare in stilul de viata pentru ca ai intrat intr-o rutina ingrozitoare. Ai o singura sansa ca sa scapi. Iesi mai des in oras. Aduna-ti prietenii, ce mai astepti?

HOROSCOP 30 mai 2018 - Pesti

Trebuie sa faci o schimbare in stilul de viata pentru ca ai intrat intr-o rutina ingrozitoare. Ai o singura sansa ca sa scapi. Iesi mai des in oras. Aduna-ti prietenii, ce mai astepti?

Loading...
Comenteaza