HOROSCOP chinezesc 2019. Cum ne va influența Mistreţul de Pământ

HOROSCOP chinezesc 2019. Cum ne va influența Mistreţul de Pământ

Pe 4 februarie 2019 se incheie anul Câinelui de Pământ și, din 5 februarie 2019 până pe 25 ianuarie 2020, ne vom afla sub influența Mistrețului de Pământ.

În fiecare an chinezesc trăsăturile definitorii ale zodiei dominante sunt cele care ne ghidează și vestea bună este că Mistrețul de Pământ este nu e foarte greu de mulțumit. Este indulgent, prietenos, se bucură din plin de viață: trăiește clipă și nu are regrete.

Mistrețul de Pământ caută liniștea, iubește tihna și evită situațiile neclare, tensionate sau riscante. Este un an în care ne relaxăm mai mult și ne agităm mai puțin, potrivit kudika.ro

Sub influența lui lăsăm lucrurile să vină de la sine, nu le forțăm, nu le grăbim, suntem mulțumiți cu ceea ce avem. E de așteptat să nu reacționăm la întâmplare, ci să avem răbdare, să facem totul pe îndelete.

Mistrețul de Pământ adoră mâncarea și băutură, așa că vom fi tentați să gătim mai mult, să ne răsfățăm mai des, să ne lăsăm pradă ispitelor culinare. E important să ne ținem poftele în frâu și să nu facem din excese o regulă. Nu de alta, dar Mistrețul este cunoscut pentru constituția durdulie, pe care, cel mai probabil, nu ne-o dorim.

S-ar putea să apară excese și în privința cheltuielilor. Mistrețul de Pământ este darnic atât sentimental, cât și material. Asta înseamnă că trebuie să fim precauți în privința modului în care ne cheltuim banii, căci putem fi tentați să-i aruncăm pe fereastră, în special ca să le facem pe plac altora. E bine să nu avem încredere oarbă în nimeni și să fim vigilenți, că să nu ne păcălim. Partea bună e că ne vom face ușor prieteni și nu vom avea probleme în a fi acceptați într-un colectiv sau altul.

În ceea ce privește cariera, putem vorbi cu siguranță de un an productiv, în care muncim cu folos și putem avansa.

Hărnicia Mistretului de Pământ ne va determina să fim bine organizați, mai conștiincioși decât în mod obișnuit. 

Pentru că Mistrețul de Pământ e foarte devotat familiei, fidel, iubitor, și relațiile de iubire sunt bine aspectate. Familiile se încheagă, iar cuplurile tinere pot avea copii.

Este un an bun pentru toate activitățile familiale, pentru reuniuni, negocieri, împăcări. Unii trăiesc aventuri scurte și intense, bazate strict pe atracție și erotism, însă despărțirile sunt asumate, lipsite de drame inutile.

Cei singuri pot întâlni partenerul de cuplu ideal, însă Mistrețul fiind conservator și prea puțin romantic, vor lipsi declarațiile înfocate și pasiunile mistuitoare. Sentimentele se încheagă lent, dar sigur.

Culorile norocoase în 2019 vor fi roșul și albul. Acestea trebuie să predomine atât în casele noastre, cât și în îmbrăcămintea pe care o purtăm zi de zi. 

Loading...
Comenteaza