În ce oraş din ţară se va împodobi cel mai mare brad de Crăciun

În ce oraş din ţară se va împodobi cel mai mare brad de Crăciun
Cel mai înalt brad de Crăciun va avea 42 de metri şi a fost deja montat în centrul oraşului, urmând să fie iluminat în Ajunul Sfântului Nicolae.

Cel mai mare brad de Crăciun din acest an va fi împodobit la Cisnădie, în judeţul Sibiu. Potrivit primarului oraşului Cisnădie, Gheorghe Huja, bradul care a fost montat în Piaţa Revoluţiei măsoară 42 de metri şi este cel mai înalt din ţară.

„Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România şi are suport din metal care îi permite o astfel de înălţime. Vrem ca toată comunitatea, şi mai ales copiii, să se bucure de el", a transmis Gheorghe Huja, primarul oraşului Cisnădie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de reprezentanţii Primăriei oraşului Cisnădie, pe 1 decembrie va fi deschis un patinoar acoperit, iar în 5 decembrie, în Ajunul lui Moş Nicolae, va fi aprins şi iluminatul festiv, fiind pregătit şi un concert pop.

"În data de 5 decembrie, începând cu ora 15.30 se va aprinde iluminatului festiv, odată cu un concert al artistelor Lora şi Andreea Bălan. Ca în fiecare an, la sfărşitul programului artistic, moşii vor coborî din clădirea Primăriei şi vor oferi cadouri copiilor", se arată în comunicatul de presă transmis corespondentului MEDIAFAX.

Se pare că în 2015, tot oraşul Cisnădie, aflat la 10km de Sibiu, a fost cel care a avut cel mai mare brad de Crăciun, acesta măsurând atunci 41 de metri.

 

Loading...
Comenteaza