La ce lucruri nu rezistă nicio femeie?

La ce lucruri nu rezistă nicio femeie?

Sfaturi pentru a trăi o relație fericită.

Ritmul frenetic al vieții, stresul constant și graba, ne fac să uităm să trăim momente frumoase cu cei din familie. Uneori ne dăm seama de acest lucru, dar mereu amânăm să facem o schimbare și remarcăm că uneori timpul și efortul nu sunt suficiente dacă nu mai reușim să comunicăm între noi.

Cei care își doresc să se schimbe, care cred că încă pot să-i arate persoanei dragi că încă o iubesc, pot afla în acest articol câteva idei despre cum să realizeze acest lucru.  

La ce lucruri nu rezistă nicio femeie? Pentru a consolida legătura din relația sau căsnicia ta, trebuie să faci pași mici pentru a-ți impresiona partenera și a-i arăta faptul că este apreciată și iubită.

Laudă-ți soția!
Orice bărbat uită la un moment dat nevoia atât de firească a soției de a fi lăudată. Din păcate oamenii căsătoriți nu știu cum să comunice corect pentru a avea o căsnicie fericită. Datorită acestui fapt în majoritatea cazurilor căsnicia ia un curs descendent, cei doi ajung să se certe, să-și descarce nervii unul pe altul, să-și manifeste răutatea.

Descoperă calitățile și trăsăturile ei pozitive!
Probabil și tu, ca orice bărbat, ai tendința de a spune despre soția ta ori că este prea emotivă, prea curioasă, prea capricioasă sau prea serioasă, prea vorbăreață, zgârcită sau vicleană. Aceste trăsături negative pot fi traduse într-un mod pozitiv, în acest fel poți vedea lucrurile astfel încât să nu se strice armonia din relație.

Iată câteva exemple de a privi lucrurile într-un mod pozitiv:

·         Dacă  soția ta este prea emotivă, înseamnă că este o persoană sensibilă.

·         Dacă soția ta este prea curioasă, acest lucru arată că este atentă la cei din jur.

·         Dacă soția ta este prea capricioasă, nu este un defect, înseamnă că este o persoană entuziastă.

·         Dacă soția ta este prea serioasă este bine pentru că acest lucru este o dovadă de sinceritate și de educație.

·         Dacă soția ta este prea vorbăreață poți spune că are talent de actriță.

·         Dacă soția ta este zgârcită nu înseamnă decât faptul că este o persoană chibzuită.

Nu o critica și nu-i scoate în evidență defecte!

Poza noua 10.05.2018

Se spune că fericirea este ca o pasăre, este dificil de prins, dar foarte ușor de pierdut. Pentru ca soția să fie fericită trebuie să te comporți ca un soț iubitor și atent. Ideea este să nu faci greșeala de a o critica vreodată, să te legi cumva de ridurile ei sau de faptul că s-a îngrășat. Dacă vei face asta, cu siguranță îi vei spulbera zâmbetul de pe buze și sclipirea de fericire din ochi.

Prin obiceiul de a o critica, de atrage atenția asupra defectelor ei, vei avea de pierdut. Destul de repede vor apărea și consecințele atitudinii tale:

·         Treptat ea nu va mai suporta asta și va riposta.

·         Poate exista posibilitatea ca dragostea ei să se piardă.

·         Ea va deveni nesigură pe ea, va crede că nu e iubită sau că îți dorești să fie schimbată cu altă femeie mai tânără și mai frumoasă.

Nu trebuie să o lauzi forțat pentru că sigur își va da seama că nu ești sincer. O femeie are intuiția dezvoltată, simte când cineva este fals cu ea, mai ales când este vorba despre soțul ei, omul pe care îl cunoaște deja foarte bine de câțiva ani.

Nu te certa cu soția ta, nu-i răni sentimentele!
Dacă ai o atitudine aspră față de ea, o vei ofensa, o vei face să înțeleagă realitatea dură, că nu este iubită. Un bărbat care țipă cu siguranță îi va răni sentimentele soției lui. În concluzie dacă vrei să ai o căsnicie fericită încearcă să te înțelegi bine cu soția ta.

Dacă din contră, vei continua să fii furios, nervos, să faci diverse gesturi pentru a o ofensa, vei ajunge în acel punct culminant când ea se va simți atât de rănită în sentimente, încât te va considera insensibil și va decide să se închidă în ea.

O femeie care este tratată astfel nu se va supune, nu va suporta această situație zi de zi, se va simți din ce în ce tot mai obosită și tristă, iar la un moment dat va renunța la relație. Cel care are o astfel de atitudine aspră trebuie să-și de-a seama că greșește și să facă ceva să se schimbe. Asta este singura modalitate de a restabili legătura de dragoste dintre ei și de a reface relația.

Fă-i o surpriză plăcută soției – O călătorie în străinătate

Poza noua 10.05.2018

Chiar dacă ești incredibil de ocupat trebuie să-ți faci timp pentru soția ta. Dacă nu i-ai acordat o atenție deosebită în ultimul timp, măcar o dată pe an îi poți face o surpriză plăcută – o călătorie în străinătate. Este foarte simplu să faci o rezervare online printr-o agenție de turism și să petreci de exemplu o vacanță cu soția ta la Paris.

O astfel de vacanță de vis o va impresiona teribil, iar momentele romantice și plimbările de neuitat pe care le veți trăi în locurile deosebite în Paris, le poți filma cu o cameră video sport pentru a le putea vedea ori de câte ori veți dori de acum înainte.

O femeie nu este un obiect pe care îl pui în casă pentru a îndeplini niște sarcini. Ea este un om cu sentimente, o ființă care are nevoie de dragoste și care dacă nu se simte iubită va trăi nefericită.

Bucură-te de viață alături de soția ta și apreciază clipele minunate pe care le trăiești alături de ea!

Loading...
Comenteaza