Luna răsare din nou în Biserica Piariştilor . Cu un nou set de reguli

Luna răsare din nou în Biserica Piariştilor . Cu un nou set de reguli

După ce s-au vărsat cafele şi băuturi în biserică, organizatorii instalaţiei "Museum of the Moon" vin cu un nou set de reguli pentru cei ce vor să vadă şi să fotografieze luna. 

Instalația "Museum of the Moon" din Biserica Piaristă vă așteaptă de azi, 4 decembrie, și până în 14 decembrie, zilnic între orele 16.00-22.00, cu excepția zilei de duminică, 9 decembrie, când între orele 18.00 și 20.15 va avea loc o slujbă pe parcursul căreia accesul va fi de asemenea restricționat. 

Reguli: fără mâncare şi băuturi, grupuri de 30 

Accesul se va face doar în grupuri de 30 de persoane, câte un grup pe rând, timp de 10 minute. "Reiterăm faptul că accesul în lăcașul de cult nu este permis cu animale de companie, băuturi (de orice fel) sau mâncare. Suplimentar, sesiunile foto profesionale sunt supuse anunțării în prealabil și aprobării din partea noastră (mesaj pe facebook sau email contact@lightsonromania.com), motivul fiind faptul că instalația se află aici din rațiuni educaționale și nu comerciale. Mulțumim pentru răbdare, înțelegere și pentru zecile de mesaje pe care le-am primit de la voi. Mulțumim pentru înțelegere și Bisericii Piariste care găzduiește una dintre cele mai impresionante instalații de lumină din lume. V-am spus de la început că încercăm să facem Lights On Romania un proiect altfel și misiunea noastră merge mai departe. Regretăm derapajele produse în încercarea de a permite accesul tuturor la toate instalațiile montate în oraș și măsurile de securitate sporite pe care le-am luat sperăm să rezolve inconveniențele create", transmite echipa Lights ON Romania. 

Imagistică NASA

„Museum of the Moon” este o “lucrare de artă călătoare” a artistului britanic Luke Jerram, ce măsoară 7 m în diamentru şi prezintă trăsături la 120 dpi conforme cu imagistica NASA a suprafeţei lunii. Fiecare centimetru al lunii lui Jerram reprezintă de fapt 5 km ai lunii. Începând de luni, va putea fi văzută, gratuit, până în 14 decembrie.

Loading...
Comenteaza