Sărbătorile de iarnă. Câte zile libere ar putea avea românii?

Sărbătorile de iarnă. Câte zile libere ar putea avea românii?

În 30 noiembrie, odată cu ziua Sfântului Andrei, se dă startul sărbătorilor de iarnă, dar cele mai așteptate sunt zilele libere de Crăciun 2018 și de Revelion.

După minivacanța de 1 Decembrie, ce cuprinde și Sfântul Andrei, una dintre cele mai importante sărbători ale românilor, ne pregătim pentru câteva zile libere de Crăciun 2018 și de Revelion.

Iată care vor fi anul acesta zilele libere de sărbători:

Zilele libere legale de Crăciun 2018 sunt 25 și 26 decembrie. Acestea vor cădea chiar la începutul ultimei săptămâni din an, marți și miercuri. Însă dacă se mai acordă o zi liberă de la stat (luni), am putea avea o mini-vacanță de 5 zile.

Urmează cele două zile nelucrătoare de Revelion, 1 și 2 ianuarie, care deschid calendarul sărbătorilor legale din 2019. Din nou, dacă se mai acordă o zi liberă, urmează să mai avem o minivacață de Revelion 2019.

Cu toate că nu este niciun anunț oficial legat de acest aspect, este posibil ca zilele de 24 și 31 decembrie să fie și ele libere, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți, atunci când făceau punte între zilele libere și weekend-uri. Așadar, dacă acest lucru se va întâmpla, românii se vor bucura de cinci zile libere, atât la Crăciun 2018, cât și de Revelion.

Loading...
Comenteaza