Un cunoscut regizor s-a mutat la Cluj. De dragul copiilor

Un cunoscut regizor s-a mutat la Cluj. De dragul copiilor
| Foto: Libertatea

Chiar dacă este prins cu treabă în București, unde regizează cel mai nou serial produs de PRO TV, Iura Luncașu și-a mutat familia la Cluj, considerând că acolo, băiatul de 10 ani și fata de 5 ani vor fi departe de agitația din Capitală și se vor putea concentra mai bine la școală. Prin urmare, s-a sacrificat și face naveta.

Fostul realizator de telenovele – pe vremea când Acasă TV producea seriale de acest gen, el era prima opțiune! -, Iura Luncașu este azi unul dintre cei mai cunoscuți și solicitați regizori de seriale TV, ultimul trecut în CV fiind „Profu”, difuzat de săptămâna aceasta la PRO TV. Munca lui se derulează în proporție de 99% în Capitală, însă asta nu l-a împiedicat să strângă tot și să se mute, cu cățel, cu purcel, în Cluj-Napoca. Binele copiilor a primat, confortul lui a trecut pe locul doi.

„M-am mutat la Cluj, copiii merg acolo la o școală britanică”. Orașul nu a fost ales întâmplător – Iura a căutat unul mai puțin agitat decât Capitala -, nici școala, despre care regizorul povestește că e cu totul altfel decât cele de stat: „E o atmosferă foarte tare, copiii chiar abia așteptau școala! Britanicii sunt altfel, le zâmbeau, clasele sunt primitoare, totul era luminos, pentru ei era un motiv de distracție”. Mai multe detalii AICI!

Loading...
Comenteaza