Vacanţele circuit, noua modă! Cât te costă să pleci în India, Rusia sau Maroc

Vacanţele circuit, noua modă! Cât te costă să pleci în India, Rusia sau Maroc

Noua modă în materie de vacanţe prinde contur şi în România, astfel că cererile pentru circuitele turistice au crescut cu 15% în 2019, artă datele unei agenţii de turism. 

Clasament al celor mai căutate cinci circuite: Croazieră cu însoţitor în Japonia & Coreea de Sud de 19 zile; circuit de grup cu însoţitor în Mexic & Cuba de 16 zile; circuit pe SUA Vest de 13 zile; China & Tibet este un circuit de grup cu însotitor Eturia, de 16 zile; Discover Rusia este un circuit de 8 zile.

Preturile vacanţelor de tip circuit diferă în funcţie de durată, număr de persoane, tip de circuit cu sau fără însoţitor şi bineînţeles de destinaţie. Astfel bugetele variază de la 1.590 euro de persoană, până la 3.990 euro de persoană. Un circuit în India, Rusia sau Maroc costă aproximativ 1.600 de euro şi poate ajunge la 4.000 de euro, pentru un circuit de 14 zile în Indonezia. De asemenea, un circuit de 15 zile în Peru şi Bolivia costă tot circa 4.000 de euro, iar unul de 14 zile în Namibia, Botwsana şi Cascada Victoria este 3.900 euro.

Loading...
Comenteaza