Coşul cu fructe de la birou: afacere prosperă în Occident, acum şi la Cluj (P)

Coşul cu fructe de la birou: afacere prosperă în Occident, acum şi la Cluj (P)
Livrarea de fructe proaspete la birou de către firme specializate, afacere de succes în Occident, prinde contur şi în România. Acest gen de servicii există încă din 2011 în Bucureşti şi Braşov, iar din iunie 2013 şi la Cluj-Napoca prin firma Snack Box.

Compania a ajuns la un portofoliu de 25 de clienţi, majoritatea din domeniul IT.

"Unul din adviserii noştri s-a bucurat de acest serviciu în străinătate şi ne-a îndemnat să îl implementăm şi în România. Nouă ne-a plăcut instant modelul şi am decis să îl începem şi la Cluj. Targetul nostru nu este axat 100% pe firmele de IT, însă din proprie experienţă ştim că aceste firme sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le oferă: abonamente de sport, teambuilding-uri, cursuri etc. şi atunci de ce nu şi un beneficiu zilnic, proaspăt şi sănătos?", a declarat Mihaela Ancau, Sales Manager - Snack Box.
Companiile pot alege coşul de fructe dorit şi ora la care se poate face livrarea. Periodic, Snack Boc oferă livrări surpriză: coşuri cu fructe exotice. Fructele provin, de la caz la caz, de la en-gros-uri sau de la cultivator locali.

"Avem livrări zilnice. În fiecare dimineaţă mergem la depozitele partenere pentru a alege cele mai bune şi proaspete fructe, iar livrările încep după deschiderea firmelor clienţilor. Încercăm să ne axăm pe fructe de sezon, însă ştim că bananele şi citricele au trecere tot anul. Comanda se poate schimba de la o livrare la alta, în urma unei notificări telefonice sau pe e-mail", a explicat Mihaela Ancau.

Costurile diferă de la o firma la alta, în funcţie de cantitate, numărul de livrari şi locaţie.

Lobby pentru sănătate

Site-ul firmei şi pagina de Facebook cuprind articole informative despre valorea nutritivă a fructelor şi beneficiile acestora asupra sănătăţii, astfel clienţii pot să aleagă ce li se potriveşte mai bine.
Tot pentru a încuraja un mod de viaţă sănătos, Snack Box susţine competiţiile locale sportive precum "Clujul Pedalează".

Provocare inedită pentru a atrage noi clienţi

Firmele clujene sunt provocate să încerce serviciile Snack Box timp de două săptămâni. În cazul în care există nemulţumiri, livrările consumate nu se plătesc. În plus, un coş cu fructe va fi donat unei organizaţii caritabile.

Vizitează site-ul SnackBox.

 

Loading...
Comenteaza