Lupta pentru despăgubiri a victimelor accidentelor rutiere devine mai uşoară (P)

Lupta pentru despăgubiri a victimelor accidentelor rutiere devine mai uşoară (P)
Lupta pentru despăgubiri a victimelor accidentelor rutiere devine mai uşoară cu platforma vreaudespagubiri.ro, care asigură despăgubirea corectă la care victimele au dreptul.

Despăgubiri RCA, prima firmă din ţară specializată în obţinerea despăgubirilor pentru vătămări corporale şi decese din accidente rutiere se află la Cluj-Napoca. După 8 ani de activitate şi sute de cazuri soluţionate, Despăgubiri RCA a lansat la începutul lunii martie site-ul vreaudespagubiri.ro, o platformă nouă, modernă, pe care sunt mai uşor de accesat toate informaţiile de care o posibilă victimă a unui accident rutier are nevoie, precum şi soluţiile, procedurile prin care aceasta poate obţine despăgubirea pe care o merită.

Despăgubiri RCA a luat naştere în anul 2008 sub numele de Garant Succes, cu misiunea de a ajuta victimele accidentelor rutiere să obţină de la asiguratorul RCA al celui responsabil, despăgubiri materiale şi morale pentru prejudiciul suferit. După un timp, Garant Succes a fost redenumită Despăgubiri RCA SRL. Pentru că nu exista acest tip de servicii în România, în anii care au urmat au fost create proceduri, au fost adaptate din mers strategiile, în funcţie de particularităţile fiecărui dosar dus la bun sfârșit. În 2011 a fost lansat site-ul www.despagubiri-rca.ro, site accesat până în prezent de peste 250.000 de vizitatori unici şi pe care echipa Despăgubiri RCA a oferit peste 5000 de răspunsuri gratuite la întrebări din domeniu. De asemenea, blogul care conţine 280 de articole, reprezintă un adevărat ghid pentru victimele accidentelor rutiere.

În anul 2013, ca rezultat al eforturilor susţinute şi a strategiilor inteligente, firma a dobândit un mare succes - despăgubiri în valoare de 455.000 euro pentru un singur dosar, un record la vremea respectivă. Evoluând în continuu, în 2015 firma Despagubiri RCA a obținut pentru clienții săi din toată țara despăgubiri în valoare de 2,6 milioane euro, vorbind numai despre cazuri încheiate, hotărâri definitive ale instanțelor de judecată și sume integral încasate.

Ca urmare a creșterii exponențiale a activității firmei, aceasta a lansat în data de 8 Martie 2016 noul site: vreaudespagubiri.ro, o platformă cu informații complete despre obligațiile asiguratorului, drepturile victimelor, cele mai frecvente tipuri de accidente, modalitatea prin care acestea pot fi despăgubite și pașii care trebuie parcurși pentru obținerea unei despăgubiri.

După consultarea informaţiilor de pe site-ul vreaudespagubiri.ro, este recomandat ca victimele să apeleze la ajutor specializat şi nu să se reprezinte singure, deoarece modul de acţiune trebuie adaptat în funcţie de particularităţile cazului şi de tot ceea ce se întâmplă pe parcursul procedurilor.

„Pornită din dorința de a ajuta oamenii, Vreaudespagubiri.ro se remarcă prin modalitatea de abordare a fiecărui caz în parte, prin dedicarea față de client, grijă și meticulozitate. Fiecare client beneficiază de o analiză gratuită a cazului pe baza actelor primite, se întocmește un dosar de despăgubire, iar mai apoi se trece la parcurgerea propriu-zisă a procedurii prin reprezentare și asistare la negocieri, apoi în instanță, prin avocat specializat angajat și plătit de firmă. Vreaudespagubiri.ro pune în centrul activităţii Omul cu nevoile și suferințele sale, aflat într-o situație critică. Procedura de obținere a despăgubirilor se desfășoară în parteneriat cu clientul, cu care ținem permanent legătura și pe care îl informăm asupra fiecărei etape pe care o parcurgem. Această disponibilitate a noastră determină o relație de încredere, esențială pentru confortul psihic al victimei, care de multe ori își pune viitorul în mâinile noastre. Este important să amintim că toate cheltuielile le susținem noi, iar clientul plătește numai după ce a încasat despăgubirea", declară Artur Vutcovici, administratorul firmei.

Vreaudespagubiri.ro este acum cel mai complet site din acest domeniu din Romania, care atestă profesionalismul cu care se lucrează la fiecare caz în parte. De cele mai multe ori oamenii evită să se gândească la accidente rutiere sau la ce impact ar putea avea asemenea situații asupra existenței lor. Bineînțeles că situația ideală ar fi ca aceste accidente să nu se întâmple, dar cum trăim într-un secol al vitezei, este recomandat ca oamenii să fie informați și să fie conștienți că există o firmă de încredere la care pot apela în caz de astfel de situații neprevăzute și care le asigură tot suportul și ajutorul uman, tehnic și logistic pentru ca viaţa să-şi urmeze cursul.

Loading...
Comenteaza