Magazinele de fashion ecommerce se intalnesc in Cluj (P)

Magazinele de fashion ecommerce se intalnesc in Cluj (P)
Hotspot fashion: Retail meets eCommerce este primul eveniment dedicat fashion ecommerceului si va avea loc in Cluj-Napoca in 26 octombrie.

Cea mai spectaculoasa evolutie o au magazinele care activeaza in fashion prin crestere de volume, vanzare de achizitii scumpe precum creatiile de designeri. Produsele de tip fashion (haine, pantofi, accesorii) sunt in topul primelor 3 domenii in care cumparatorii cheltuie sume importante.

Magazinele online si advertiserii din fashion conduc si clasamentul domeniilor promovate de afliliati conform 2parale.ro, numarul afiliatiilor fiind mare si datorita boomului de fashion bloggers.

Am vrut sa aflam de ce ‘What's hot in fashion, sells well online' si pentru asta trebuia sa-i cunoastem pe cei ce au o afacere profitabila si care au facut un brand din eshopurile lor.

• Ce se intampla in cadrul evenimentului Hotspot Fashion?

Programul este astfel construit incat cei care participa sa desluseasca lumea fashion ecommerceului, de la business plan, la dezvoltarea magazinelor spre internationalizare, cunoasterea tipurilor de consumator si metode de promovare prin continut.

Prima parte a dupa-amiezei este orientata spre partea de business, dezbatand trendurile pietei de ecommerce, facand radiografii la consumatori, stabilind strategii de dezvoltare a magazinelor. In a 2-a parte vor fi in fata cele care creaza continut, bloggerite, style iconuri la care apeleaza brandurile, magazinele online pentru promovare. Continutul pe care ele il produc duce la clickuri si vanzari. Va fi un debate despre platformele sociale care merita atentia magazinelor, despre cum se construieste o legatura puternica cu cei care pot promova produsele la care sunt asteptate cat mai multe intrebari din public.

• Cine vorbeste la Hotspot Fashion?

Mirela Bucovicean - fondatoarea Molecule-F

Alin Stanciu - fondatorul primului mall online FashionUP

Petru Chiriac - managing partner Il Passo

Mihai Spataru - Co-founder mycloset

Ana Morodan - cea mai cunoscuta bloggerita de fashion, consultant imagine

Urmeaza sa mai anuntam speakeri important.

• De ce sa participi?

Daca ai sau vrei sa iti faci un eshop pe care vinzi haine sau accesorii, cu siguranta vei avea de asimilat informatii care sa te ajute sa cresti volume. Daca produci continut, vei vrea sa stii care sunt cerintele pietei, cum sa relationezi cu brandurile.

Networkingul va fi asigurat cu 100 de profesionisti din domeniu: retaileri, antreprenori, oameni de marketing, cei ce detin magazine online si magazine fizice, designeri vestimentari, redactori de moda, bloggeri si consumatori.

• Unde?

Incepand cu ora 12:30 la Ragaz, un local unde s-a pus pret pe detalii, totul fiind unicat facut de tineri arhitecti.

• Cum participi?

Atentie locuri limitate - mai sunt doar 40 de locuri - inscrieri aici. Hotspot fashion face parte din expoconferinta TeCOMM, eveniment aflat la a 3-a editie, dedicat comertului electronic ce va avea loc pe 24 si 25 octombrie. Mai multe pe tecomm.ro

 

Loading...
Comenteaza