Unde ieşim în Cluj: Zucca Bistro (P)

Unde ieşim în Cluj: Zucca Bistro (P)
Situat în Zorilor, Zucca Bistro, este locul la care trebuie să te gândeşti în fiecare dimineaţâ când vrei să iei cafeaua în oraş, când ţi-e dor de un prânz delicios şi sănătos sau când îţi doreşti o cină romantică ori o ieşire alături de cei mai buni prieteni.

În 14 mai 2014, a fost inaugurat, pe strada Pasteur, la numărul 74, Zucca Bistro. De acum, clujenii se pot opri pentru o vreme din tumultul vieţii cotidiene, pentru a se bucura de atmosfera intimă şi faşcinantă a unui local plin de căldură.

Zucca Bistro te aşteaptă să-i calci pragul pentru a gusta cele mai savuroase preparate, gătite după reţete naţionale şi internaţionale. Doar aici poţi găsi atmosfera selectă şi elegantă a unui restaurant, precum şi gusturile şi aromele savuroase ale unei cafenele.

Dacă eşti în căutarea unui prilej să te relaxezi sau să faci o surpriză cuiva drag, Zucca Bistro te aşteaptă. Atât pentru cei curioşi, cât şi pentru cei care cauta un loc select, clasic şi intim, Zucca Bistro şi-a deschis porţile şi este gata să-i poarte pe clujeni prin cele mai desăvârşite gusturi.

 

 

Loading...
Comenteaza