Varanii mici, în mocirlă mare!

Varanii mici, în mocirlă mare!
"Clasa reptilelor carnivore, condusă acum din platou de varanus eremius, adica varanul pigmeu de deşert, care din plictiseală s-a transformat din pastor în realizator tv, n-a găsit altceva mai bun de făcut decât să-şi facă de lucru scormonind prin viaţa mea privată", scrie editorialistul Rareş Bogdan.

N-am dosit niciodată nimic, stau drept în faţa lui Dumnezeu, a familiei şi a telespectatorilor! Nişte poze de la nunta mea, de acum 6 ani, cu iubita mea soţie Florina pot fi considerate „dezvăluiri" numai de nişte minţi luminate cu bricheta, dar nu judec eu intelectul unor pete de grăsime!

Trec peste faptul că pozele sunt un serviciu pe care l-am plătit unui fotograf clujean (!!!!!!) deci îmi aparţin, sau ar fi normal să îmi aparţină ca şi dreptul de a dispune de ele, dacă proprietatea mai înseamnă ceva în România - despre asta vom discuta în instanţă, căci informaţiile şi suspiciunile mele le voi înainta eventual Poliţiei şi Parchetului din Cluj. 

Însă maniera comentariilor la adresa unor persoane private este josnică până şi pentru nivelul unor atleţi ai lipsei de caracter. Numiţii Gâdea, Badea, Ciuvică şi Ursu au făcut aprecieri jignitoare, grosolane la adresa soţiei mele, a prietenilor mei care nu sunt persoane publice. Iar asta este de neacceptat! Nu aş fi lansat niciodată referiri negative la adresa lui Carmen Brumă sau a soţiilor, familiilor, prietenilor lui Gâdea, Ursu sau Ciuvică. Căci aşa apreciez eu cromatica unui comportament civilizat! Chiar şi într-o ţară necivilizată. Nemernicia, însă, nu se înscrie în arhitectura bunei-creşteri, prin urmare nici pretenţii nu pot avea. Decenţa a pierit ea din peisajul media, cum să supravieţuiască în ograda propagandiştilor deşănţaţi intraţi în vrie.

Domnilor, vă stau la dispoziţie, eu, Rareş Bogdan, pentru toate dejecţiile, invenţiile, manipulările la care consideraţi că trebuie să recurgeţi pentru a avea impresia că sunteţi puternici! Mă interesează foarte puţin, nu mă mişcă decât pentru a vă spune cât sunteţi de penibili. Dar lăsaţi în pace persoanele private care au avut decenţa să participe în urmă cu 6 ani la un eveniment privat, o nuntă normală, nici prea-prea, nici foarte-foarte, căci nu au legătură cu povestea în care v-aţi băgat cu disperare! Biruiţi prin inteligenţă, nu prin manele. Dar poate că cer prea mult... Si nici nu încercaţi să ma ţineţi ocupat pentru că am prins strategia dictată la ceas de seara de Bogdan Theodorescu şi până pe 16 noiembrie am altă treabă decât să vă răspund.

Loading...
Comenteaza