Conducerea PNL aşteaptă decizia lui Emil Boc privind candidatura la primărie

Conducerea PNL aşteaptă decizia lui Emil Boc privind candidatura la primărie
Co-preşedinţii PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, prezenţi la Cluj-Napoca cu ocazia Congresului UDMR, au declarat că susţin o eventuală candidatură a actualului edil al oraşului, Emil Boc, la alegerile locale din 2016.

Întrebat de jurnalişti, în cadrul unei conferinţe de presă, care este poziţia faţă de o nouă candidatură a lui Boc la viitoarele alegeri, Vasile Blaga şi-a manifestat suportul faţă de fostul premier şi s-a arătat încrezător în şansele sale de a convinge clujenii să-i acorde un nou mandat de primar. 

"N-am nicio îndoială că dacă domnul Emil Boc va dori să candideze va câştiga din nou Primăria Cluj-Napoca", a afirmat el.

Cu ceva timp în urmă, edilul Clujului declarase că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de primar doar în cazul în care va avea suportul partidului. 

Cel de-al 12-lea Congres al UDMR s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Uniunii este actualul lider al UDMR, Kelemen Hunor. În cadrul lucrărilor Congresului UDMR va avea loc ceremonia de acordare a distincţiei "Laleaua de Argint", înfiinţată cu prilejul aniversării a 25 de ani de existenţă a UDMR, şi care va înmânată celor aproximativ 80 de foşti şi actuali membri din conducerea centrală a Uniunii.

 

Loading...
Comenteaza