PSD îl critică pe Emil Boc că se plânge de propria neputinţă

PSD îl critică pe Emil Boc că se plânge de propria neputinţă
Reprezentanţii PSD Cluj-Napoca îl critică pe primarul municipiului, Emil Boc, susţinând că se plânge public de propria neputinţă administrativă.

Edilul este criticat pentru faptul că, timp de mai bine de un an, a blocat circulația din Cluj-Napoca prin gestionarea defectuoasă a lucrărilor de reabilitare a mai multor artere, paralizând traficul și blocând practic orașul în mai multe intervaluri orare.

Membrii partidului sunt indignaţi mai ales de faptul că deşi la nivelul primăriei Cluj-Napoca existau oficiali care aveau ca sarcină urmărirea execuţiei cu profesionalism a acestor lucrări, Emil Boc a recunoscut, în ultimele zile, că este nemulţumit de calitatea lor. 

„Emil Boc nu se poate ascunde în spatele unui funcționar al primăriei. În ciuda numeroaselor sesizări și fotografii depuse și trimise de cetățeni Primăriei Cluj-Napoca, privind modul defectuos în care se derulau lucrările de modernizare, Emil Boc a privit nepăsător aceste lucrări, iar astăzi, `îngrijorat` de starea proastă a lucrărilor, împinge termenul de recepție până cândva în primăvară", a declarat deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

În acest context, PSD Cluj-Napoca îi solicită primarului Emil Boc să-și reia atribuțiile administrative și să ia în serios problemele orașului, "în loc să se plângă public de propria neputință".

 

Loading...
Comenteaza