PSD Cluj: "Senatorul Marius Nicoară trebuie să demisioneze"

PSD Cluj:
PSD Cluj a reacționat după vestea condamnării senatorului PNL Marius Nicoară la un an de închisoare cu suspendare, și cere demisia imediată a acestuia.

"Sper ca senatorul liberal Marius Nicoară să aibă demnitatea, onoarea, de a demisiona din Parlament după ce Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au pronunțat, astăzi, sentința în cazul domniei sale: pedeapsa de un an închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge".

Nu cred că din Senatul României, pe parcursul termenului de supraveghere, va reuși să presteze munca nerenumerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociației Filantropice Medical-Creștine Cluj-Napoca sau în Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Senatorul Marius Nicoară completează lista condamnaților penali ai PNL Cluj: dl. Horea Uioreanu, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj și fostul primar al municipiului, dl. Sorin Apostu (moștenit din PDL, mâna dreaptă a domnului Emil Boc)", a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

 

Loading...
Comenteaza