Alin Danci a fost investit în funcţia de subprefect al Clujului

Alin Danci a fost investit în funcţia de subprefect al Clujului
| Foto: Facebook/PrefecturaCluj

Noul subprefect al Clujului, Ioan Alin Danci, a fost învestit în funcție, vineri, în prezența secretarului de stat pentru Relația cu Instituțiile Prefectului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Adrian Petcu.

Ioan Alin Danci a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 105 din 27 februarie 2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 173/5.III.2019. „Voi face echipă bună cu domnul prefect și o să folosesc experiența pe care am dobândit-o în activitatea desfășurată în administrația publică, respectiv în cadrul Consiliului Județean Cluj, pentru a aduce un plus de valoare județului Cluj și instituției prefectului. Îmi doresc ca împreună cu serviciile deconcentrate să avem o relație fructuoasă care vine în sprijinul cetățeanului”, a declarat subprefectul Alin Danci.

Alin Danci este originar din Maramureș, este de profesie jurist, iar, anterior, a ocupat funcția de șef al Biroului Administrare Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean Cluj. Danci a preluat cu caracter temporar funcţia de subprefect la Cluj la finalul lunii februarie a acestui an, după ce Guvernul l-a demis din funcţie pe Gyorke Zoltan. Detalii AICI.

Loading...
Comenteaza