Alin Tişe: "PSD-iștii vor desființarea CJC pentru ca firmele lor de casă să nu dea înapoi banii furați de la Aeroport și CMID"

Alin Tişe: "PSD-iștii vor desființarea CJC pentru ca firmele lor de casă să nu dea înapoi banii furați de la Aeroport și CMID"
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, răspunde atacului PSD Cluj, care a catalogat conducerea instituției drept incompetentă.

"După ce firma de casă a PSD a depozitat în Hoia molozul care a declanșat alunecarea de teren de la Tetarom, tot reprezentanții acestuia strigă ca din gură de șarpe.

Recepția parțială a clădirilor deja edificate, propusă ca și așa-zisă soluție, nu rezolvă problema în niciun fel: nu există posibilitatea legală de a da în folosință aceste clădiri câtă vreme expertizele și studiile confirmă faptul că terenul e încă în mișcare și că există riscul unor noi alunecări de teren.

Doar niște inconștienți și iresponsabili și-ar putea asuma riscul de a pune în pericol viețile oamenilor ce ar urma să lucreze în acele imobile! În prezent se așteaptă soluționarea de către CNSC a contestației depuse în cadrul procedurii de licitație după care va începe execuția lucrărilor de stabilizare a versantului de la Tetarom, singura soluție capabilă să protejeze viețile oamenilor și clădirile edificate acolo.

Dacă tot sunt atât de preocupați de eficienta utilizare a banilor publici, PSD-iștii să aducă înapoi la bugetul județului banii furați de firmele lor de casă de la Aeroport și CMID!  Și dacă tot veni vorba de management eficient: cam ce părere are domnul Cuibus de faptul că a început încă din 2009, de aproape un deceniu, construcția unui simplu sediu pentru ISJ și acesta nu e gata nici până acum? Cine răspunde pentru timpul și banii pierduți acolo? Sau e vorba doar despre un altfel de lup moralist?!?", transmite Alin Tişe. 

Amintim că, în cadrul unei conferinţe de presă de luni, liderului grupului PSD din CJ Cluj, Remus Lăpușan, și consilierul Valentin Cuibus, inspector școlar general al județului, au criticat dur conducerea instituției pe tema nerecepționării clădirilor finalizate din parcul industrial Tetarom I. Mai multe detalii, AICI. 

Loading...
Comenteaza