Atac la Emil Boc. "Nu are o strategie și un program bine definit"

Atac la Emil Boc.
Un deputat PSD critică felul în care se circulă la Cluj și spune că primarul Emil Boc ar trebui să îi dea afară pe responsabilii din primărie vinovați de blocarea traficului.

Prezent într-o emisiune la un post local de radio, deputatul PSD de Maramureș Marius Sorin Bota a declarat, cu privire la traficul infernal din municipiul Cluj-Napoca, că la momentul actual administrația locală este lipsită de viziune și nu are nicio soluție pentru prezent în vederea descongestionării traficului în municipiu.

"Municipiul Cluj-Napoca are nevoie urgentă de un program pe termen scurt pentru îmbunătățirea circulației și a traficului, asta pe lângă planurile pe termen mediu și lung, care ar fi trebuit ca la această oră să se afle în implementare, nu în fază de studiu.

Angajații din administrația clujeană responsabili de blocarea circulației din oraș ar trebui dați afară de către Emil Boc, primar care până la această oră nu are o strategie și un program bine definit, dar care ne propune realizarea unui studiu ce ar putea conduce la finalizarea unui tronson de metrou undeva peste 15 ani, când domnia sa cu siguranță nu va mai fi primar.

Această propunere și perspectivă este una neserioasă din partea administrației locale care promite ceva într-un viitor atât de îndepărtat, dar care azi, pe termen scurt, nu are nici o soluție", a spus deputatul.

Pe de altă parte, marți, la Realitatea FM, Ovidiu Cîmpean, director în cadrul municipalităţii, s-a plâns că guvernul PSD-ALDE ignoră dorința Clujului de a avea o centură metropolitană. Banii pentru această centură, peste 150 de milioane de euro, ar urma să vină din fonduri europene, dar guvernanții nu au făcut până încă niciun demers pentru a absorbi această sumă.

Loading...
Comenteaza