Băsescu: Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis?

Băsescu: Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis?
Preşedintele PMP Traian Băsescu afirmă că preşedintele Klaus Iohannis avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea Vioricăi Dăncilă ca premier făcută de PSD, menţionând că argumentul suspendării şefului statului a fost "fals interpretat de artiştii dezinformării".
">

"De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă "înţelepciunea" lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă. Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării. În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy", scrie Băsescu pe Facebook.

Liderul PMP subliniază că cel mai mare risc este ca "preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea", iar pentru evitarea lui şeful statului trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale.

"Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea. Eu cred că acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea căruia Preşedintele României trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale. Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu! PS - Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că la ora 18.00 Daddy urma să anunţe suspendarea?", menţionează Traian Băsescu.

 

Loading...
Comenteaza