Buda sare la gâtul lui Ponta: lista de miniştri i-a fost dictată de cei care conduc cu adevărat PSD-ul

Buda sare la gâtul lui Ponta: lista de miniştri i-a fost dictată de cei care conduc cu adevărat PSD-ul
Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, sare la gâtul noului premier, Victor Ponta, pe care-l acuză că a minţit pe toată lumea, în ultimii doi ani.

"Îi solicit public lui Victor Ponta să nu apeleze la jocul populismelor ieftine, să nu îşi bată joc de români prin oferirea de cadouri otrăvite şi să nu ingnore statutul european al României, precum şi angajamentele asumate în faţa oficialilor europeni", spune Buda într-un comunicat de presă. El susţine că garnitura de miniştri din guvernul Ponta i-a fost dictată acestuia de "cei care conduc şi controlează de drept această formaţiune socialistă", cu referire la PSD.

"Nu pot decât să constat, cu amărăciune şi dezamăgire, faptul că timp de doi ani am fost martorii unor minciuni crase, a unor populisme incomensurabile, toate făcute doar cu scopul de a ajunge la putere. Practic, Victor Ponta i-a minţit atât pe colegii de partid cât şi pe cetăţenii acestei ţări prin faptul că, deşi se prezenta ca fiind promotorului modernizării şi reformării clasei politice şi un tânăr cu viziune europeană, el s-a dovedit a fi un simplu purtător de cuvânt, o marionetă a celor care conduc şi controlează de drept această formaţiune socialistă, respectiv Voiculescu-Iliescu-Năstase, care i-au dictat lista cu cei care urmează a fi membri ai Executivului. Pe de altă parte, prima măsură pusă în aplicare, respectiv mărirea structurii Guvernului de la 16 ministere la 20, acum în perioada de criză, evidenţiază clar dorinţa acerbă a membrilor USL de a veni la putere şi graba nemărginită de a mulţumi clientela politică a socialiştilor", acuză Buda.

"Nu pun la îndoială profesionalismul, competenţa sau moralitatea niciunuia dintre cei desemnaţi, însă sub aspect politic este regretabil că asistăm la o bătaie de joc a tot ceea ce a semnificat efortul şi sacrificiile românilor ca urmare a măsurilor, dure dar necesare, luate în deplin acord cu partenerii internaţionali, măsuri care au avut menirea de a evita intrarea României în incapacitate de plată, asigurarea stabilităţii economice, precum şi situarea României în rândul statelor date ca şi exemplu în Comunitatea Europeană", mai arată acesta.

Loading...
Comenteaza