Buda se seartă cu Ponta: "facultatea de zootehnie mă ajută să-l înţeleg mai bine"

Buda se seartă cu Ponta:
Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, se ceartă cu liderul PSD Victor Ponta, despre a cărui manieră de a face politică spune că e "ipocrită".

"Îi amintesc domnului Ponta că atâta timp cât el şi colegii lui de partid se bucură de toate privilegiile statutului de parlamentar, fiind într-o permanentă grevă de lux, parlamentarii PDL fac toate eforturile astfel încât să asigure buna funcţionalitate a sistemului legislativ. Referitor la proiectul de lege privind alegerea senatorilor şi deputaţilor prin vot majoritar într-un singur tur, în calitate de preşedinte al Comisiei Juridice de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor am convocat în nenumărate rânduri comisia juridică de la Senat condusă de USL, având pe ordinea de zi acest proiect, însă aceştia au refuzat să vină, dezbaterile fiind imposibile din cauza lipsei cvorumului generată de absenţele nejustificate ale deputaţilor PNL, PSD, PC. Aşadar această responsabilitate de nediscutare a proiectului legislativ, vă aparţine în totalitate, domnule Ponta!", arată Buda într-un comunicat de presă.

Acesta adaugă că demersul şi acuzaţiile "politicianiste" ale lui Victor Ponta "nu au nicio argumentaţie legală şi nu reprezintă nimic altceva decât un joc ieftin de imagine şi o abatere a opiniei publice de la propria incompetenţă şi iresponsabilitate de a-şi îndeplini angajamenetele asumate în faţa celor care le-au acordat votul".

 

"Mă bucură preocuparea domnului Ponta de a se implica în procesul legislativ acum, în an electoral, însă i-aş recomanda să nu abordeze proiectele legislative atât de importante cu superfiacialitate şi iresponsabilitate şi să facă un minim efort să participe la dezbaterile din Parlament. Iar faptul că sunt absolvent al unor instituţii de prestigiu din judeţul Cluj, respectiv al Facultăţii de Zootehnie, pe lângă cea de Drept, mă ajută să îl înţeleg tot mai bine", conchide Ponta.

Loading...
Comenteaza