Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu: Să iasă din votul bucureştenilor o administraţie care să facă o Capitală europeană

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu: Să iasă din votul bucureştenilor o administraţie care să facă o Capitală europeană
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a mers duminică la vot însoţit de soţia sa, Alina Predoiu, liberalul declarând că speră ca din votul bucureştenilor să iasă o administraţie care aşeze Bucureştiul în rândul marilor capitale europene.

"Mă bucur să fim aici într-o zi atât de însorită, frumoasă, sper şi sunt convins că va fi începutul unei perioade însorite şi pentru Bucureşti după atâţia ani de administraşie care ne-a adus numai umbre şi multe necazuri", a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, la ieşirea din secţia de votare.

Cătălin Predoiu a afirmat că speră ca din votul bucureştenilor să iasă o administraţie care aşeze Bucureştiul în rândul marilor capitale europene.

"Am votat pentru soluţii serioase (rferire la sloganul său-n.r.), pentru seriozitate şi profesionalism pentru că doar acestea sunt soluţiile câştigătoare pentru bucureşteni în primul rând. Sunt convins, încrezător că sunt soluţii câştigătoare şi astăzi şi din acest vot al bucureştenilor să dea Dumneazeu să iasă o administraţie care să aşeze oraşul acolo unde îi este locul, o mare capitală europeană", a mai spus Cătălin Predoiu.

 

Loading...
Comenteaza