Cioloş: Când am spus că nu voi candida nu am crezut că, după alegeri, cei care au câștigat se vor comporta ca vătaful pe moșie

Cioloş: Când am spus că nu voi candida nu am crezut că, după alegeri, cei care au câștigat se vor comporta ca vătaful pe moșie
Fostul premier Dacian Cioloş a spus că, anul trecut, când a spus că nu va candida nu a crezut că, după alegeri democratice, va trăi din nou momentul în care cei care au câștigat se vor comporta ca "vătaful pe moșie".

"Vor biciui în stânga și în dreapta și nu va scăpa nici economia, nici justiția, nici măcar presa care deranjează credința lor că a guverna înseamnă a stăpâni și nu a servi", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Fostul premier a mai spus că nu a crezut că în 2017 în unele redacții "care încă au coloană vertebrală se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ. Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru".

"Și totuși îndrăznesc să cred că românii nu-și vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creșterii taxelor, costurilor la credite, prețului la utilități etc. Da, îndrăznesc să cred", mai adaugă Dacian Cioloş pe Facebook..

Loading...
Comenteaza