Dragnea, atac la Ponta și Cioloș: Securiștii și-au făcut două partide

Dragnea, atac la Ponta și Cioloș: Securiștii și-au făcut două partide

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că „securiştii“ şi-au făcut două partide: pe stânga, Pro România, făcut de George Maior şi Florian Coldea, iar pe dreapta este partidul lui Dacian Cioloş, spunând că acest lucru arată o foarte mare disperare.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a reacţionat imediat pe Facebook la declarațiile liderului social-democrat, căruia îi răspunde că ”iar se scarpină la bubă” şi îi aminteşte că în 2015, când a fost condamnat, a venit la el şi l-a bătut la cap să meargă la „băieţii“ de la SRI să îl ajute, precum şi că se ruga de George Maior să îi angajeze iubita la SRI, necontând nici faptul că era căsătorit.

"Liviu-iar te scarpini la bubă? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile şi lăturile în care trăieşti tu cu bufonii şi metresele tale-dar oamenii trebuie să ştie adevărul ! ”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier continuă:

„1. Îmi aduc aminte că tu tăiai porcul la vila T14 a SRI şi alergai mesenii cu şoriciul 
  
 2. Îmi aduc aminte că tu ai comandat vin scump din America să îl faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui să îl impresionezi / şi după alegerile din Decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea să îl rogi să îl convingă pe Iohannis să te pună Premier 
  
 3. Îmi aduc aminte că tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsătorit nu contează că tu eşti cu «familia tradiţională») şi tot explicai că ea ştie ruseşte că a studiat la Moscova 
  
 4. Să îmi aduc aminte că în ziua în care ai fost prima dată condamnat de ÎCCJ în 2015 ai venit la mine în birou şi m-ai bătut la cap să mergem la «băieţi» la SRI să le ceri ajutorul la recurs?”
  
”Nu vrei să schimbi placa asta şi să ne spui în 2018 din banii daţi de la Buget la PSD de câte ori ai plătit zborurile cu avioane şi elicoptere private pentru tine şi noua iubită? Dacă te scarpini singur la bubă te pot ajuta!”, încheie Ponta.

Liviu Dragnea, întrebat duminică seara, într-o conferinţă de presă, cum vede alianţa dintre USR şi PLUS pentru alegerile europarlamentare, a răspuns: “Securiştii şi-au făcut două partide. Unul pe stânga, unul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior şi Coldea – Pro România şi pe dreapta partidul lui Cioloş, e simplu. Asta arată foarte mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele, arată o mare disperare, ceea ce e de bine”, a declarat liderul PSD, citat de News.ro.

De asemenea, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă există riscul ca alianţa PSD-ALDE să piardă majoritatea parlamentară în condiţiile în care în ultimele zile mai mulţi parlamentari social-democraţi au trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România, liderul PSD răspunzând: “Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la legi şi la moţiune de cenzură. Se pare că s-au păcălit”.

De asemenea, Liviu Dragnea a fost întrebat şi dacă se aşteaptă ca şi alţi parlamentari să demisioneze din partidul pe care îl conduce, spunând: “Eu nu mă aştept niciodată. Dacă nu mai e niciunul acoperit, nu mai pleacă niciunul, dacă mai e, mai pleacă”.

Loading...
Comenteaza