Dragnea, despre migrațiile din PSD: "Majoritatea parlamentară nu se pierde. Dacă nu mai e niciun acoperit, nu mai pleacă"

Dragnea, despre migrațiile din PSD: "Majoritatea parlamentară nu se pierde. Dacă nu mai e niciun acoperit, nu mai pleacă"

Liviu Dragnea a declarat, întrebat dacă se aşteaptă să mai demisioneze şi alţi parlamentari din partid, că în cazul în care „nu mai e niciun acoperit, nu mai pleacă niciunul”.

Liderul PSD a precizat că majoritatea parlamentară nu se pierde, ea se verifică la vot: „Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la legi şi la moţiunile de cenzură. Se pare că s-au păcălit”, a afirmat Liviu Dragnea, duminică la Parlament.

Întrebat dacă se aşteaptă ca alţi parlamentari să demisioneze din PSD, Dragnea a replicat: „Eu nu mă aştept niciodată. Dacă nu mai e niciun acoperit, nu mai pleacă niciunul. Dacă mai e, mai pleacă”.

În această săptămână mai mulţi social-democraţi au demisionat din PSD şi au aderat la Pro România. Mai mulţi social-democraţi i-au catalogat pe demisionari ca fiind acoperiţi care se mută la alte partide, în funcţie de grad şi pregătire.

Cel mai recent anunţ a fost făcut, sâmbătă, de Adrian Pau, deputat de Timiş, care a spus că se înscrie în Pro România, deoarece nu se mai “regăseşte” în partidul condus de Liviu Dragnea.

De asemenea, fostul premier Mihai Tudose a anunţat, marţi pe Facebook, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Şi deputatul Georgian Pop a spus, joi, că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România. Pop era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Au mai aderat la Pro România deputatul Oana Silvia Vlăducă şi deputatul Corina Bogaciu, care a demisionat din PSD în luna noiembrie a anului trecut. Nu în ultimul rând, s-a mai înscris în formaţiune şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus în 2018 din PSD.

Loading...
Comenteaza