Dragnea, despre posibilitatea preşedintelui în funcţie să poată să se implice în campania electorală a partidului care îl susţine: Liber la implicare

Dragnea, despre posibilitatea preşedintelui în funcţie să poată să se implice în campania electorală a partidului care îl susţine: Liber la implicare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că, personal, nu este de acord ca preşedintele în funcţie să nu poată participa la campania electorală a partidului care îl susţine, afirmând că trebuie ieşit ”din ipocrizie”.

”În ceea ce priveşte subiectul despre posibilitatea preşedintelui în funcţie să poată să se implice în campanie, eu le-am spus colegilor mei punctul meu de vedere - liber la implicare. Nu avem niciun fel de problemă ca preşedintele în funcţie să se implice în campania partidului care îl susţine, măcar e va face la vedere. Oricum toţi ştim că se implică, orcum toţi ştim că nu există niciun fel de restricţie pe care să nu o încalce. Eu zic că trebuie să ieşim din această ipocrizie şi atunci trebuie creată posibilitatea preşedintelui în funcţie să se implice în campania cui doreşte pentru a avea toate şansele şi toate posibilităţile să se poată exprima liber, să poată să susţinătorii, susţinătorii să poată să-l susţină pe cel susţinut. Îi rog pe cei care erau îngrijoraţi să nu mai fie îngrijoraţi”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a mai spus că proiectul de lege este venit de la Autoritatea Electorală Permanentă şi asumat de parlamentari PSD.

”Despre campania electorală în şcoli... explicaţia pe care am primit-o a fost că există deja în Legea Educaţiei interdicţia de a se face politică în şcoli. Dar, pentru a nu mai exista niciun dubiu, trebuie să trecem şi în legea electorală că nu se pot face nici măcar acţiuni electorale în şcoli, pentrui că nu în şcoală trebuie făcută campania”, a mai spus liderul PSD.

 

Loading...
Comenteaza