Dragnea: Premierul Dăncilă nu are de ce să îşi dea demisia

Dragnea: Premierul Dăncilă nu are de ce să îşi dea demisia

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că premierul Viorica Dăncilă nu are niciun motiv să îşi dea demisia şi are toată susţinerea partidului, în contextul cererii făcută de preşedintele Klaus Iohannis ca premierul să demisioneze.

"Nu are de ce să îşi dea demisia şi are suportul nostru în continuare. (...) Votul de încredere i l-am acordat noi în Parlament", a declarat Liviu Dragnea, la ieşirea de la DNA, întrebat fiind dacă Viorica Dăncilă ar trebui să plece de la Guvern, ca urmare a cererii preşedintelui Iohannis în acest sens.

Chestionat cu privire la deplasarea sa în Israel, Dragnea a afirmat că nu a ascuns acest lucru.

"Nu a fost secretomanie, nimic ascuns, a fost solicitare în Biroul Permanent al Camerei, s-a aprobat, (...) am dat şi comunicat după întâlnire. La cine trebuie să cerem voie să părăsim ţara? (...)Guvernul e reponsabil de politica interna şi externă. Uitaţi-vă bine în Contituţie", a mai spus liderul PSD.

Klaus Iohannis a declarat, joi,că vizita în Israel a premierului şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor s-a făcut în secret, menţionând că Viorica Dăncilă nu a avut mandat pentru întâlnire. Referitor la Liviu Dragnea, Iohannis a spus "cine ştie ce înţelegeri secrete face cu evreii".

"În ceea ce priveşte vizita preşedintele Camerei, mai mare secret. S-a aflat că a plecat acolo după ce a ajuns acolo. (...) Cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii?! (...) Îmi imaginez că domnul Dragnea a vorbit în faţa oglinzii şi s-a consultat", a spus preşedintele.

Loading...
Comenteaza