Europarlamentarul Daniel Buda: Precizările OLAF ar trebui să determine demisia lui Liviu Dragnea

Europarlamentarul Daniel Buda: Precizările OLAF ar trebui să determine demisia lui Liviu Dragnea
Europarlamentarul clujean Daniel Buda afirmă că demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu mai reprezintă o opţiune ci o necesitate pentru a salva credibilitatea României pe plan extern.

Eurodeputatul PNL Daniel Buda a declarat că recentele precizări ale OLAF în cazul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să ducă de îndată la demisia acestuia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu mai reprezintă o opţiune ci o necesitate pentru a salva credibilitatea României pe plan extern. Împrejurarea că reacţia directorului OLAF, Nicholas Ilett, dar şi reacţia Comisiei Europene referitoare la acest subiect, pun România în dificultate, periclitând posibilitatea acesteia de a negocia pe diverse paliere la nivelul instituţiilor europene, cu consecinţe incomensurabile asupra vieţii tuturor românilor", a spus Daniel Buda.

Preşedintele PNL Cluj declară că ţara noastră oricum se află la coada Europei în privinţa absorbţiei fondurilor europene iar recentul scandal va genera rezerve serioase pentru alocarea de fonduri europene către România în exerciţiul financiar viitor.

"Rămânerea în funcţie a lui Liviu Dragnea cu siguranţă va impune continuarea MCV-ului, ceea ce înseamnă că România îşi poate lua ADIO de la intrarea în spaţiul Schengen. Iar românii nu merită acest lucru!", a mai susţinut europarlamentarul clujean.

 

 

Loading...
Comenteaza