EXCLUSIV: Blonda “de fier” a premierului se bate pentru scaunul de ministru VIDEO

EXCLUSIV: Blonda “de fier” a premierului se bate pentru scaunul de ministru VIDEO
Veritabila mână dreaptă a premierului Emil Boc, consilierul său economic, Andreea Paul-Vass (foto), ar putea urca în ierarhia Palatului Victoria până la rangul de ministru. Funcţia ar veni ca o compensaţie a renunţării la bătălia pentru conducerea organizaţiei de femei, în favoarea Sulfinei Barbu.

Potrivit unor surse din interiorul PDL, Vass, unul dintre oamenii impuşi în echipa premierului de către Theodor Stolojan, este luată în calcul şi susţinută chiar de premier însusi pentru a-l înlocui pe Ion Ariton în funcţia de ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. În cazul în care Boc va prefera s-o ţină pe Vass în continuare în echipa sa de consilieri, există un alt personaj pregătit să-i "fure" scaunul lui Ariton, senatorul PDL de Galaţi, Marius Necula, unul dintre abonaţii "portocalii" ai talk-show-urilor televiziunilor centrale, lider PDL susţinut în acest demers de către o bună parte a liderilor partidului, în frunte cu Gheorghe Ştefan, George Scripcaru şi Elena Udrea.

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, neagă însă existenţa vreunui proiect de remaniere a executivului. "Nu există nici o discuţie, în interiorul partidului, privind remanierea guvernului. Oricum, acest lucru este apanajul premierului, dar în structurile de conducere ale partidului, din care fac şi eu parte (Buda este preşedinte al Comisiei Naţionale de Integritate, Statut, Etică şi Litigii - n. red.) n-a existat vreo discuţie despre acest subiect", a declarat Buda.

 

Loading...
Etichete
Comenteaza