Exclusiv Update Horia Nasra, reconfirmat la PSD Cluj / Cornel Itu, preşedinte executiv

Horia Nasra, reconfirmat la PSD Cluj / Cornel Itu, preşedinte executiv

Deputatul Horia Nasra rămâne la şefia PSD Cluj, iar deputatul Cornel Itu a fost numit preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a social-democraţilor. 

UPDATE: Horia Nasra a revenit cu declaraţii, pe Facebook, la încheierea conferinţei 

Deşi au fost anunţate alegeri pentru şefia filialei judeţene a PSD Cluj, Horia Nara, cel care a asigurat interimatul partidului, a primit votul de încredere al colegilor săi, în cadrul conferinţei extraordinare judeţene de vineri, 21 iunie 2019, şi va rămâne preşedinte interimar, conducând organizaţia în viitoarele bătălii electorale. De asemenea, deputatul Cornel Itu a fost numit preşedinte executiv al PSD Cluj şi a fost format un grup de lucru din care fac parte parlamentari, primari şi lideri influenţi din partid, grup care va asista organizaţia judeţeană în următoarea perioadă. 

Nu în ultimul rând, în cadrul conferinţei au fost numiţi şi 63 de delegaţi din PSD Cluj care urmează să participe la Congresul extraordinar din 29 iunie 2019, când social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului. Preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a anunţat că vrea că candidez pentru şefia formaţiunii. Partidul va modifica în aceeaşi zi şi statutul pentru ca alegerea celor trei funcţii de conducere să fie făcută prin delegaţi.

Loading...
Comenteaza