Iarna pe uliţele din Floreşti. PSD Cluj ridică bulgărele

Iarna pe uliţele din Floreşti. PSD Cluj ridică bulgărele
| Foto: Info Trafic jud. Cluj

Social-democraţii clujeni acuză administraţia din Floreşti că, în loc să se ocupe de nămeţii de pe străzile comunei, ameninţă floreştenii care nu și-au făcut declarația de salubritate cu amenzi.

Autorităţile locale din Floreşti anunţau, marţi, că cetăţenii comunei au primit amenzi de 160.000 de lei pentru că "nu și-au făcut declarația de salubritate, deși au beneficiat de acest serviciu", asta "în condiţiile în care floreştenii erau disperaţi pentru că localitatea era complet înzăpezită".

"În ciuda faptului că potenţialul Floreştiului este unul extraordinar, rămân nerezolvate: descongestionarea traficului în toate anotimpurile, deszăpezirea în timpul iernii şi problema inundaţiilor de primavară-toamnă", sunt de părere social-democraţii.

"Având în vedere lipsa de viziune a administraţiei locale, în speţa obţinerii de finanţare (fonduri europene) pentru modernizarea drumurilor din localitate, social-democrații floreșteni prin Guvernul României au sprijinit şi sprijină proiectele de infrastructură ale Floreştiului: “Concret, a fost sprijinită alocarea de fonduri pentru modernizarea străzii Erorilor prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), cu o sumă în cuantum de aproximativ 2,5 milioane euro, apoi am susţinut şi modernizarea drumurilor județene din zonă, Guvernul României repartizând la nivelul județului Cluj 15 milioane euro. De asemenea este important pentru noi și finalizarea lucrărilor la DJ 107M Luna de Sus – Săvădisla – Băişoara – Iara care arată într-o stare deplorabilă şi care în mod surprinzător nu-l interesează pe dl. Horea Şulea, chiar dacă este coleg de partid cu dl. Alin Tişe” a declarat consilierul judeţean Viorel Luca, preşedintele PSD Floreşti.

Pe de altă parte, Mihai Curteanu, secretar executiv al social-democraţilor floreşteni, atrage atenţia cu privire la finalizarea documentaţiei pentru modernizarea străzii Eroilor, cunoscând lentoarea primăriei Floreşti:

“În calitate de locuitor al Floreștiului sunt profund dezamăgit de urbanismul sălbatic, infrastructura proastă, problema traficului, lipsa creşelor și a gradinițelor, problema gunoaielor și a mizeriei din comună, toate aceste fiind posibile datorită primarului zero realizări care pune zilnic în pericol sănătatea și viața locuitorilor comunei prin impotența administrativă de care dă dovadă! Știați că valoarea unui diamant este dată de măiestria șlefuitorului dar spre nenorocul nostru noi am avut parte de unul dintre cei mai nepricepuți șlefuitori. Mai rămâne o singură întrebare: cât timp va mai dura să finalizeze o amărâtă de documentație pentru a accesa suma deja alocată de către Guvern pentru modernizarea unei străzi?”, încheie secretarul executiv al social-democraţilor floreşteni.

Loading...
Comenteaza