Întâlnire între liderii PSD din Ardeal pe tema scrisorii anti-Dragnea

Întâlnire între liderii PSD din Ardeal pe tema scrisorii anti-Dragnea

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat că liderii PSD din organizaţiile judeţene din Ardeal vor avea o reuniune pentru a adopta un punct de vedere în privinţa scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

Întâlnirea ar urma să aibă loc joi, 20 septembrie 2018, pentru ca liderii PSD din Ardeal să comunice o poziţie în CExN-ul de vineri, 21 septembrie 2018. "Am citit scrisoarea şi o vom discuta în Comitetul Executiv. În prealabil, eu o să mă întâlnesc cu colegii, liderii PSD din Ardeal, pentru un punct de vedere apropiat, comun", a declarat Horia Nasra.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12,30.

VEZI ŞI PSD începe să se prăbuşească din interior! Liderii partidului cer demisia imediată a lui Dragnea

Loading...
Comenteaza