Lucan, transferat în “trupa” lui Boc

Lucan, transferat în “trupa” lui Boc
Premierul Emil Boc l-a numit în postul de consilier personal pe chirurgul Mihai Lucan, cel care l-a operat de piatrã la rinichi în luna mai 2008, când conducea Primãria Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

 

 Emil Boc a suferit, în primãvara anului trecut, o interventie medicalã pentru pietre la rinichi la o clinicã din Cluj-Napoca. Operatia  a fost efectuatã de echipa profesorului Mihai Lucan, seful clinicii. Acesta nu a putut fi ieri contactat pentru a oferi informatii legate de viitoarele sale atributiuni si eventuala mutare la Bucuresti. Premierul Boc are mai multi colaboratori la Bucuresti care provin fie din Primãria Cluj-Napoca, fie  de la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicãrii din cadrul UBB.

 

Astfel, echipa din Cluj a premierului este formatã din Stefania Gabriela Ferencz (secretar de stat), Cãlin Emilian Hintea (secretar de stat), Cãtãlin Ovidiu Baba (consilier de stat), Dan-Tudor Lazãr (consilier de stat), Cynthia-Carmen Curt (consilier de stat), Raluca-Elena Irofti (consilier personal), Darius-Cristian Pintilie (consilier personal), Iuliu Pãcurariu (consilier personal), Pál Péter (secretar personal), Ioana Maria Muntean (secretar de stat, purtãtor de cuvânt al Guvernului, în cadrul Secretariatului General al Guvernului).

Loading...
Comenteaza