Ludovic Orban: În România bugetele au fost folosite pentru mită electorală

Ludovic Orban: În România bugetele au fost folosite pentru mită electorală
Președintele PNL, Ludovic Orban, a susținut luni că în România bugetele au fost folosite într-o anumită măsură pentru mită electorală.

"În România, după părerea mea, între 1,4%, 25% și 300% din bugete s-au cheltuit pentru mita electorală - subvenții, și acum persistă subvenția pentru diferența de preț, furnizarea de energie, deci am cheltuit 10 miliarde de euro, dacă nu mai mult, pe subvenția pentru diferența de preț ca toți să plătească mai puțin, zece miliarde de euro care nu s-au dus nicăieri, s-au dus numai în creșterea pierderilor sistemului de furnizare a energiei termice, echivalentul a 1.000 de km de autostradă. România (...) parcă a fost condusă de KGB", a afirmat Orban, la o dezbatere a Comisiei economice a PNL, organizată în Capitală.

Liderul liberalilor a invocat lipsa de viziune și reaua intenție a autorităților.

"De ce? Ca să tocăm banii pe ajutoare sociale, să tocăm banii pe conducte de apă trase către cătune nelocuite, pe asfalt pe drumuri pe care nu circulă nicio mașină decât căruțe, pe alei secundare, că dacă te uiți în anumite comune conduse de PSD asfaltate sunt inclusiv niște aleiuțe secundare pe care se plimbă numai vaca", a afirmat Ludovic Orban.

El a subliniat că este nevoie de o "guvernare reală, serioasă, care să lichideze toate problemele" ce există în România și a pledat pentru nevoia de educație economică.

 

Loading...
Comenteaza