News alert Meci câștigat de Iohannis? Și Drăghici îşi retrage candidatura

Meci câștigat de Iohannis? Și Drăghici îşi retrage candidatura

Mihai Drăghici a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că își retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor.

Social-democratul Mircea Drăghici a anunţat sâmbătă că a luat decizia de a-şi retrage candidatura pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Anunțul vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis nu a dat niciun răspuns în legătură cu nominalizarea sa în funcţie, iar marți, Lia Olguța Vasilescu a anunțat și-a anunțat retragerea candidaturii pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, după refuzul repetat al președintelui Klaus Iohannis.

"Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere. Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiții și cu o strategie coerentă și sustenabilă și pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziția colegilor sprijinul și experiența, indiferent de poziția sau funcția în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor și a țării, unde nicio miză personală nu își are locul", a scris social-democratul, pe Facebook.

Klaus Iohannis a refuzat, din nou, săptămâna trecută, numirea Liei Olguța Vasilescu pentru portofoliul de la Dezvoltare, însă președintele nu a dat niciun răspuns legat de portofioliul de la Transporturi, unde a fost propus Mircea Drăghici.

 

Loading...
Comenteaza