Miting PNL în timpul moţiunii. Orban, alături de manifestanţii care poartă pancarte: "Justiţie, nu corupţie", "Dragnea, nu uita, ţara nu-i moşia ta"

Miting PNL în timpul moţiunii. Orban, alături de manifestanţii care poartă pancarte:
PNL organizează în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură un lanţ uman în jurul Parlamentului şi i-a invitat pe cei nemulţumiţi de politicile economice ale Guvernului şi de preconizatele modificări din justiţie să se alăture manifestaţiei.

La ora transmiterii ştirii, peste două mii de oameni manifestează în jurul Palatului Parlamentului, organizatorii susţinând însă că numărul acestora ar fi mai mare.

Printre cei care se află în faţa Casei Poporului se numără şi preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Justiţie, nu corupţie", "Dragnea, te aşteaptă DNA", "Dragnea, nu uita, ţara nu-i moşia ta", "PSDragnea: În campanie mumă, la putere ciumă".

Liberalii au anunţat că s-au consultat în ultimele zile cu reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor şi cu organizaţii neguvernamentale civice pe tema "modului dezastruos" în care PSD conduce ţara. "PNL luptă cu toate armele constituţionale pentru a opri distrugerea economiei şi subordonarea instituţiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea. Pentru aceasta e nevoie de susţinerea cetaţenilor care pot şi trebuie să-şi exprime public nemulţumirile şi să ceară parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL", precizează sursa citată.

Aleşii PSD au părăsit joi sala de plen, acolo unde urmează să fie dezbătută şi votată moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Tudose, în timp ce aleşii ALDE se află în sală.

 

Loading...
Comenteaza