Opoziția se pregătește să dărâme Guvernul. Ce spune Coaliția

Opoziția se pregătește să dărâme Guvernul. Ce spune Coaliția

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Opoziţia va depune moţiunea de cenzură în cel mai scurt timp, adăugând că se poartă discuţii inclusiv cu parlamentari ai PSD şi ALDE.

”Discuţiile continuă până la depunerea moţiunii de cenzură. Dorinţa noastră este să depunem moţiunea într-un timp cât mai scurt, probabil miercuri”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că se vor purta discuţii cu parlamentarii partidelor de guvernare, PSD şi ALDE, pentru atragerea a cât mai multor voturi pentru moţiunea de cenzură.

”Vom continua discuţiile cu celelalte grupuri parlamentare şi individual cu ceilalţi parlamentari PSD şi ALDE”, a adăugat Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că, în prezent, se poartă discuţii cu USR, PMP, Pro România şi UDMR.

Ciolacu: Alianţa PSD-ALDE are suficiente voturi cât să nu treacă moţiunea, matematic vorbind

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi, referitor la moţiunea de cenzură pe care Opoziţia a anunţat că o va depune cel mai probabil miercuri, că Alianţa PSD-ALDE are suficiente voturi încât aceasta să nu treacă în Parlament.

"Avem suficiente voturi ca moţiunea să nu treacă. Nu este nicio problemă. Vorbim de o moţiune care încă nici nu a fost depusă. Alianţa PSD+ALDE are suficiente voturi cât să nu treacă moţiunea, matematic vorbind. Vorbim de o moţiune care încă nici nu a fost depusă, vorbim de o săptămână de ea, poate nici nu o mai depun. Noi dorim, la fel ca şi Opoziţia, ca această moţiune să intre cât mai repede la vot. După ce o depune, vedem ce cuprinde moţiunea şi aşa mai departe. Moţiunea nu va trece şi nu văd alte probleme", a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Opoziţia va depune moţiunea de cenzură în cel mai scurt timp, posibil chiar miercuri, adăugâd că se poartă discuţii inclusiv cu parlamentari ai PSD şi ALDE. ”Discuţiile continuă până la depunerea moţiunii de cenzură. Dorinţa noastră este să depunem moţiunea într-un timp cât mai scurt, probabil miercuri”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că se vor purta discuţii cu parlamentarii partidelor de guvernare, PSD şi ALDE, pentru atragerea a cât mai multor voturi pentru moţiunea de cenzură.

Loading...
Comenteaza