Predoiu: "'Felicitări, domnule Toader, se putea şi altfel, dar nu ştii cum"

Predoiu:
Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, atrage atenţia, într-un mesaj pe contul său de Facebook, că raportul prezentat de Tudorel Toader este "uşor demontabil în multe puncte", iar decizia de a solicita revocarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost una "pripită".

Acesta subliniază că cererea de revocare reprezită încă un pas înapoi în drumul spre prosperitate, iar "în timp ce lumea intereselor geopolitice şi economice se mişcă în jurul nostru cu o viteză ameţitoare", politicienii români continuă să îşi aprindă "paie în cap".

"Raportul Toader e uşor demontabil în multe puncte (voi reveni tehnic pe larg) şi decizia sa, pripită. CSM pregăteşte şi el un Raport pe acelaşi subiect. Preşedintele va decide după ce le vede pe amândouă.

Lumea intereselor geopolitice şi economice se mişcă în jurul nostru cu o viteză ameţitoare, iar noi continuăm să ne aprindem „paie în cap". Încă un pas înainte în războiul „româno-român", încă un pas înapoi din mersul nostru spre prosperitate.

"Felicitări" dle Toader, se putea şi altfel, dar nu ştii cum. Continuăm să plătim un preţ greu până învăţăm două lucruri:

1) cursul de coliziune aduce pagube, cursul de ajustare-cooperare e mai eficient şi

2) cursul occidentalizării României va merge înainte, nu va fi înlocuit cu cel al izolaţionismului, anti-occidentalismului şi naţionalismului închistat", a scris Predoiu, pe Facebook.

 

Loading...
Comenteaza